Hogyan működik?

 Három egyszerű lépésben a hálózatra való csatlakozás és a saját reklám 

 

Miután az Ön üzletében várakozó, fogyasztó ügyfelek megpróbálnak felcsatlakozni az üzlet wifi-jére, a korábbi jelszó alapú belépést helyett egy teljesen új felülettel találkoznak.
Ez az első olyan pillanat, amikor 10-ből 1 alkalommal nagy valószínűséggel profitnövekedésre tehet szert!
Ezen a felületen lehetőséget biztosítunk arra, hogy megjelentessen minden héten egy új akciót, kupont, egyéb marketing eszközt.
Ez lehet kávézók esetében fél áron valamilyen süti a kávé mellé, gyorséttermeknél heti menü, szoláriumokban bérlet akció, és a sort folytathatnánk a végtelenségig.
Ha Ön több üzlethelyiséggel rendelkezik, akkor a nagyobb forgalommal rendelkező üzletben érdemes lehet népszerűsíteni a kevésbé frekventált egységet.
Remekül használható bevezetésre kerülő termékek piackutatására is, ugyanis el tudunk helyezni ezen a felületen egy az Ön weblapjára mutató linket, amit azelőtt érhet el a fogyasztó, mielőtt teljes internet hozzáférést biztosítana számára!
Hasonlóan az ÁSZF-hez, és az adatvédelmi nyilatkozathoz, amelyek a törvényi előírásoknak megfelelően szintén megtalálhatók linkre mutató formában.

Nincs más dolguk, mint a facebook profiljuk segítségével bejelentkezni, és igénybe venni a szolgáltatást!

 

Természetesen lépést tartva a korral az általunk használt szoftver, és hardver is kompatibilis mind a Windows, Android, és iOS rendszerekkel.

Az eszközök távoli elérésére is lehetőség van, így konfigurálásuk, reklámfelületük módosításához nincs szükség helyszíni kiszállásra, ezzel csökkentve a költségeket, és elkerülve az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket.

Már csak egyetlen lépésre vagyunk attól, hogy korlátlan internet elérést kapjunk.

Megragadtuk a lehetőséget, hogy teremtsünk még egy lehetőséget, hogy népszerűsítsük az Ön vállalkozását, és létrehoztunk egy beágyazást, ami egy link segítségével megjeleníti üzlete facebook profilját.

 

Amennyiben még nem rendelkezik ilyen profillal, segítséget nyújtunk annak létrehozásában. Tippekkel, ötletekkel tudjuk segíteni, hogy naprakész, és profitorientált legyen a közösségi médiában betöltött szerepe.

Továbbá a szolgáltatást igénybe vevő számára a bejelentkezés véglegesítése előtt lehetősége nyílik, hogy megossza élményét, véleményét az Ön üzletéről, ezzel is növelve oldala látogatottságát, és népszerűségét.

Amennyiben elér egy bizonyos látogatottságot olyan demográfiai statisztikát tudunk nyújtani Önnek, amely lehetővé teszi, hogy az Ön által közzétett marketing tartalom pontosan azt a szegmenst célozza meg, amely az Ön potenciális vevőit tartalmazza.

Hozzászólások lezárva.